Dukan Diyet Yemekleri

Dukan Diyet Yemekleri

 

Dukan Diyet Yemeklerinden kendinize uygun olanı mutlaka bulacak ve sağlıklı bir şekilde dilediğiniz kiloya ulaşmaya devam edeceksiniz. Dukan Diyet Yemekleri ve muhteşem taifleri ile karşınızdayın. Oldukça muhteşem ve gerçekten yapım aşaması o kadar kolay olan tarifler var ki siz bile inanamayacaksınız. İddia ediyoruz ki herkes kendine uygun olanı burada bulacak. Hem farklı hem de oldukça başarılı sonuçlar verecek olan farklı hayat standartlarını bile bu diyet ve yemekleri ile buluşturacak.

 

Dukan Diyet Yemeklerinin ortak özelliği birden fazla. Tamamen sizin hayat standartınızı yükseltmek ve sağlığınızı korumak amaçlı yapılmış olan Dukan Diyet Yemeklerinde siz de rahata kavuşacak ve kendiniz için en iyi olanı seçmiş olacaksınız. Bir kez karar vermeniz yeterli gerisi tamamen Dukan Diyet ve yemeklerine kalmış durumda. Dukan Diyet Yemeklerine birkaç örnek sunuyoruz sizin için. Çünkü Dukan Diyetine başlamak isteyen ve hayat kalitesini yükseltmek isteyenler için işte burada Dukan Diyet Yemeklerine birkaç örnek. Dilerseniz siz de evinizde kolaylıkla uygulamaya başlayabilirsiniz.

Balkabaklı Pasta

Keki İçin;

  • 2 çorba kaşığı yulaf kepeği
  • 2 çorba kaşığı süt tozu
  • 1 yumurta
  • 1 çorba kaşığı yoğurt
  • 2 çorba kaşığı tatlandırıcı
  • Yarım tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 1 su bardağı balkabağı püresi

Pudingi İçin;

  • Yarım kilo süt
  • 3 yemek kaşığı tatlandırıcı
  • 2 yemek kaşığı nişasta

Hazırlanışı

Kabaklar bir tencereye yerleştirerek çok az suyla pişirilir. Daha sonra püre haline getirilir. Kek malzemelerinin tamamıyla birlikte karıştırılarak mikrodalgada en yüksek derecede 4-5 dakika pişirilir. Ayrı bir tencerede süt, tatlandırıcı ve nişasta karıştırılarak puding elde edilir. Daha sonra puding pişen kekin üzerine dökülür ve soğumaya bırakılır.

Patlıcan Yatağında Tavuk

Malzemeler

  • 2 adet bostan patlıcan
  • 250 gr kuşbaşı tavuk
  • Kırmızı biber
  • Salça, su
  • Tuz

Hazırlanışı

Patlıcanlar alacalı soyularak bir parmaktan biraz daha kalın halkalar halinde kesilir. Bir çay bardağının ağzı ile ortasında delikler açılır. Patlıcanlar yağlı kağıt üzerine dizilerek fırına verilir. Bu esnada bir yemek kaşığı zeytinyağı ile kuşbaşı tavuk, kırmızı biber ve halkaların ortasından çıkan doğranmış patlıcanlar biraz tuz eklenilerek pişirilir. Pişen patlıcanların ortasına tavuklu harç paylaştırılarak üzerine salçalı sos dökülür. Tekrar fırına verilerek 5-10 dakika daha pişirilir.

 




Yorum Yazın

Etiketler:, , ,